Volkswagen Touareg importeren | Duits aanbod incl. BPM

Wie een Volkswagen Touareg zoekt, doet er goed aan eens een kijkje over de grens te nemen. Het importeren van een Touareg uit Duitsland kan een aantrekkelijk alternatief zijn. Allereerst zijn er aanzienlijke financiële voordelen te behalen, doordat de prijzen voor dergelijke auto’s in Duitsland lager liggen. Tel hierbij op dat u in Duitsland de keuze hebt uit een veelvoud van wat de occasionmarkt in Nederland te bieden heeft, en de keuze om uw Volkswagen Touareg in Duitsland aan te schaffen is snel gemaakt. Das Import helpt u graag met het importeren van uw Touareg uit Duitsland. Das Import heeft zich meer dan tien jaar geleden gespecialiseerd in de import van auto’s uit Duitsland. Met onze ervaring zijn wij graag onze klanten behulpzaam. Een van onze handige hulpmiddelen is de speciaal ontwikkelde zoekmodule, waarmee u een omvangrijk overzicht van de Duitse automarkt krijgt. Het grootste pluspunt van onze module is echter dat hij u meteen de totaalprijs van een auto laat zien, inclusief alle bijkomende kosten, zoals BPM en import. Op Duitse autowebsites ziet u deze bedragen allemaal niet, maar ze stellen u wel in staat om een gedegen afweging te maken bij uw beslissing voor het wel of niet importeren van een Volkswagen Touareg.

915 Volkswagen Touaregs uit Duitsland incl. BPM en kosten importeren

€ 57.284
€ 86.717
€ 108.663
€ 135.244
€ 98.977
€ 97.897
€ 114.285
€ 75.207
€ 106.614
€ 95.532

3 must-read tips voor het importeren van een auto:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:
€ 116.092
€ 79.683
€ 82.773
€ 75.733
€ 80.043
€ 88.944
€ 104.635
€ 48.495
€ 75.467
€ 75.057

De Volkswagen Touareg

De Touareg is de grote cross-over SUV van Volkswagen. De ontwikkeling van de in 2002 geïntroduceerde Touareg verliep parallel met die van de Porsche Cayenne en de Audi Q7; de drie modellen vertonen onderhuids dan ook veel overeenkomsten en worden in dezelfde fabriek in Bratislava geproduceerd. Opvallend was de V10 turbodieselmotor die bij de introductie van de Touareg leverbaar werd. Hoewel de Touareg onmiskenbaar een luxueus voertuig is, roemde door de vakpers de terreinvaardigheden van de Touareg.

Voor het modeljaar 2011 verscheen een tweede generatie van de Touareg. Volkswagen introduceerde op deze nieuwe versie enige hypermoderne technologische snufjes, waaronder een systeem dat het lichtbundelpatroon van de koplampen aanpast aan de omgeving om verblinding van medeweggebruikers te voorkomen (Dynamic Light Assist).

Das Import helpt u met de import van uw Volkswagen Touareg uit Duitsland

Wanneer in Duitsland u een Volkswagen Touareg wilt aanschaffen, zult u in de regel allereerst op zoek gaan naar de auto die aan uw wensen voldoet. U kunt hiervoor gebruik maken van Duitse autowebsites, maar indien u kiest voor onze speciaal ontwikkelde zoekmodule, krijgt u direct de prijs te zien die u in totaal voor de auto moet betalen, inclusief de kosten voor import in Nederland.

Bij het kopen van een Touareg in Duitsland is het verstandig om goed te letten op de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Het bedrag dat u bij import aan BPM en/of BTW moet betalen, zijn namelijk juist hiervan afhankelijk.  Meer hierover vindt u op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Bij het importeren van Uw Volkswagen Toureg uit Duitsland is het belangrijk om op elk moment van het traject juist geïnformeerd te zijn. Om u daarbij te helpen, vindt u op onze website een handig stappenplan, waarin voor elke fase van het aankoop- en invoerproces de essentiële informatie is opgenomen. Dit stappenplan vindt u op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan. U leest hier alles over de aanschaf van een auto in Duitsland, het transport naar Nederland en de afhandeling van de procedures bij de RDW en de douane.

Dankzij de jarenlange ervaring van Das Import bent u er als klant zeker van dat u niet te veel betaalt. Met onze kennis van de complexe en snel veranderende wetgeving kunnen wij altijd kiezen voor het voordeligste BPM-regime. Alleen al de winst die u dit oplevert heeft als resultaat dat onze auto import service zich in negentig procent van de gevallen direct terugverdient.

Wellicht ook interessant:

Audi Q7 importeren

BMW X5 importeren

Volvo XC90 importeren

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar