Met welke auto wil jij door de sneeuw rijden?

Nederland ligt onder een pak sneeuw, een goed moment om eens te kijken met welke auto jij door de sneeuw heen wilt rijden. In dit artikel ontdek jij waarom de volgende auto’s goede kandidaten zijn: 

  • Range Rover Sport SVR 
  • BMW X7 M50D 
  • Audi SQ7 
  • En de Bentley Bentayga 

 

Range Rover Sport SVR 

De Range Rover Sport SVR is veel dingen als een SUV:  stijlvol, bloedsnel, en eigenlijk te gek voor woorden om in te rijden. En voelt hij zich thuis in de sneeuw? Zeker weten! Het is  in ieder geval de luidste SUV  uit dit lijstje, waar zelfs een ijsbeer even de tijd voor neemt om de auto te bekijken. Door de stugge vering, de krachtige  benzine  motor en  22 inch wielen is deze Range Rover een geweldige ervaring om in te rijden, en naar te kijken.   

BMW X7 M50D

De BMW X7 M50D hebben wij eerder uitgelicht. Hij mag ook in dit lijstje niet ontbreken. Of je met deze dikke diesel van 0-100 in 5,4 seconden haalt op sneeuw weten we niet, maar dat het een geweldige auto is wel! 

 

De X7 M50D heeft een stoerder karakter ten opzichte van de 'gewone' X7. Waarom zeggen wij 'gewoon'? De X7 is van nature allesbehalve gewoon. Een geweldige SUV waar mensen hun hoofd voor omkeren!  

Audi SQ7

Een Audi mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Met het bekende quattro systeem heb je bijna altijd genoeg grip om voluit van de auto te genieten. Een mooie optie is de vierwielbesturing die lange Audi SQ7 wendbaarder maakt. Hierdoor heb je eigenlijk geen seconde het idee met een groot bakbeest op pad te zijn.  

 

De Audi SQ7 stuurt hierdoor strakker en met meer weerstand, wat een enorme vooruitgang is. De sportluchtvering zorgt ervoor dat jij zelfs op sneeuw genoeg comfort hebt. Wil je door de sneeuw rijden, dan is de Audi SQ7 geen slechte keuze. 

Bentley Bentayga

Als je aan sneeuw denkt, komt Bentley niet snel naar boven. Maar door de Bentley Bentayga is de lat binnen het luxury SUV-segment weer een stuk hoger gelegd. Als jij niet wilt opvallen in de sneeuw, dan zou je niet voor deze reusachtige SUV moeten kiezen... 

 

Deze Bentley zou nog wel eens de Range Rover van de troon kunnen stoten. Het is een enorme koets. Een niet alledaagse verschijning, met onder de motorkap een reusachtige motor met meer dan 600 pk. De auto ademt comfort. Het zou geen straf zijn als je te horen kreeg om morgen naar het puntje van Noorwegen te rijden. Deze zware auto neemt bochten alsof het een hot-hatch is, maar op de snelweg ontspant de auto en rijd hij zo comfortabel als we van een Bentley gewend zijn. 

 

Het is dus een moeilijke keuze, maar voor welke auto ga jij om door de sneeuw te rijden? 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.