Wat is de meest populaire import auto van februari 2021?

iedere maand kun jij hier de populairste auto's van dit moment vinden. In dit artikel ontdek jij waarom de Volkswagen, Porsche, Audi en BMW bij de top horen qua import auto's. Want wist je dat een nieuwe auto misschien wel een van de slechtste investeringen is die je kunt doen? Je kunt al snel duizenden euro's besparen via de occassionmarkt in Duitsland. Je vindt niet alleen de beste auto's, maar je kunt ook nieuwe auto's voordelig importeren. Reden genoeg om te kijken welke vier modellen deze maand vaak bij ons langskomen.   

 

Populaire import auto #1: Volkswagen Tiguan (2019)

 

 

Laten we beginnen met de bekende Volkswagen Tiguan. Met name de tweede generatie is een populaire import auto. Het is misschien een evolutie in plaats van een revolutie, maar de puntjes op de i kloppen gewoon. Het uiterlijk heeft sportieve tinten, met een assertief ogend karakter.

 

Volkswagen heeft zijn best gedaan om de Tiguan goed in de markt te zetten. De concurrentie in dit segment is hoog. En dat is gelukt. Alles voelt goed aan. Er is slim gebruik gemaakt van de ruimte. Want ook deze SUV is gebaseerd op het bekende 'MQB' platform. Dit voel je ook terug in de rijeigenschappen. Maar je merkt het ook in de ruimte: de Tiguan ook beschikbaar als 7-zitter.

 

Nu we het toch over de rijeigenschappen hebben: de auto rijdt (zoals verwacht) scherp en precies. Het is een fijne auto om in te rijden. Je hebt direct het gevoel dat je in control bent. En als de kinderen even niet meerijden? Dan kun je ook makkelijk een glimlach op je gezicht toveren als je die bocht net iets sportiever neemt. Zitten de kinderen op de achterbank? Dan is het een geraffineerde 'easy-going' auto.

 

De Volkswagen Tiguan is een populaire import auto. En terecht! Want je kunt al snel € 4.881 besparen door deze auto uit 2019 te importeren vanuit Duitsland. 

 

Klik op deze link om jouw Volkswagen Tiguan te vinden >>>

 

Populaire import auto #2: Porsche Panamera 4 e-hybrid

 

Waar moeten we de Porsche Panamera 4 e-hybrid plaatsen? Is het een limo? Een super saloon? Een sportauto? Of gewoon een geweldige luxury car? Wat we wel weten is dat de Porsche Panamera 4 e-hybrid bij de top hoort, en een ongekend populaire import auto is. Het is misschien geen BMW M5 of een Mercedes-Benz S-Klasse, maar de Panamera hangt er wel een beetje tussenin. 

 

Waar de Porsche Panamera 4 e-hybrid zich thuisvoelt? Op de snelweg! Het liefst op de linkerbaan, en als het even kan in Duitsland. Daar komt de motor echt tot leven. Met een topsnelheid van 278 km/u en van 0-100 km/u in 4,6 seconden is het zeker geen langzame auto. De auto is op alle fronten geoptimaliseerd. Je voelt dit terug in de vering, het sturen en het moment dat je op de rem trapt. Over dat sturen gesproken: het voelt nooit zwaar aan. De Panamera 4 e-hybrid deelt hetzelfde stuur control system die ook in de Porsche 911 zit. Deze Panamera 4 e-hybrid is echt in alle opzichten geavanceerder dan zijn voorganger. Van een Sport Plus stand tot comfortabel cruisen over de snelweg.

 

Duiken we de koets in dan is het een oase van rust. En dat is opmerkelijk. Want ten opzichte van andere merken hebben ze bij Porsche er niet voor gekozen om alle knoppen te verbergen in een touch screen. Alles zit op een logische plek (iets wat we niet kunnen zeggen over de nieuwe Volkswagen ID.3, maar dat verhaal is voor een ander artikel). 

 

De Porsche Panamera 4 e-hybrid uit 2019 is ontzettend populair. En daar is een goede reden voor. Je kunt al € 19.647 besparen via Das Import. Je importeert dan een dealer auto die goed onderhouden is met slechts 20.857 km op de teller. Meer weten? Klik dan even op de link hieronder.

 

Klik op deze link om jouw Porsche Panamera te vinden >>>

 

Populaire import auto #3: Audi Q5

 

 

De Audi Q5 zien we vaak terug op de occasionmarkt. Het is daarom ook een van de meest populaire import auto's van dit moment. De Audi Q5 is waarschijnlijk populair omdat Audi geweldige designs weet uit te brengen, gecombineerd met praktische oplossingen. In de Q5 vind je achterin genoeg been- en hoofdruimte. 

En hoe rijdt de Audi Q5? Perfect, met name als je niet de limiet opzoekt of of-road rijdt.  Hij cruised heerlijk over de snelweg, en stuurt soepel. Maar ga je de limiet een beetje opzoeken, of is de weg een beetje hobbelig? Dan zul je met name in de S-line van de Q5 merken dat de vering minder vriendelijk voor je is.

 

Als je dus niet off-road gaat rijden, en niet op zoek bent naar een 7-zitter, dan kan de Audi Q5 een ideale auto voor je zijn. Het is een visueel indrukwekkend plaatje. De aandrijflijn is uitmuntend verfijnd, en de details in de techniek is geweldig. De Audi Q5 laat door al deze pluspunten zijn rivalen ver achter zich.

 

Safe the best for last. Wist je dat je ook fors kunt besparen op de Audi Q5? Een besparing van € 21.1199 ten opzichte van een soortgelijke Audi Q5 bij een dealer in Nederland. Je krijgt dan een Audi Q5 uit 2019. 


Klik op deze link om jouw Audi Q5 te vinden >>>

 

Populaire import auto #4:BMW X5

 

 

Als je aan de X serie van BMW denkt dan kun je tegenwoordig tot 7 tellen. We hebben eerder de:

al uitgelicht, en nu is het tijd voor de BMW X5. Misschien is de BMW X5 wel een van de bekendste SUV's op de Nederlandse wegen. Het is een robuuste auto, met een stoer karakter. De auto voelt zich zowel op- als naast de weg thuis. Je kunt hier prima een stukje off-road mee rijden. Comfortabel? Jazeker! Het is gewoon een echte BMW. 

 

Kijken we in de auto dan zijn de gebruikte materialen het enige wat een beetje tegenvalt. Misschien net iets teveel hard plastic ten opzichte van de concurrentie. Is de auto dan minder luxe? Zeker niet. Het blijft een BMW, maar we blijven kritisch. 

 

BMW is altijd goed geweest in het aantrekken van crossover kopers. Het assortiment binnen de X-serie is ook ruim. Voor de BMW X5 geldt dat de basis heel goed is. Het is een complete auto, gevuld met techniek en een goede afwerking. Een auto die nergens in uitblinkt, maar alles heel erg goed doet. De BMW X5 heeft genoeg power aan boord en kan ook off-road rijden. Een auto die comfortabel is wanneer jij dat wilt, maar ook een auto die een grote glimlach op je gezicht kan toveren op een heerlijke 80-weg.

 

En daarom is deze auto ook zo populair. Je kunt al snel € 7.333 besparen als je een BMW X5 uit 2019 importeert! 

 

Klik op deze link om jouw BMW X5 te vinden >>>

 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.