Doorzoek 240.309 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Jaguar F-type Convertible 3.0 V6 S/C uit Duitsland importeren

Deze Jaguar F-type Convertible 3.0 V6 S/C hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2013
Kilometerstand51350
KleurRood

Jaguar F-type Convertible 3.0 V6 S/C importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Jaguar F-Type invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Jaguar F-Type kopen in Duitsland

Deze Jaguar F-type Convertible 3.0 V6 S/C hebben wij 05/2016 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Jaguar F-Type zou EUR 103260 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 64032 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Jaguar F-Type of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Jaguar F-type Convertible 3.0 V6 S/C

De uitrusting van deze geïmporteerde Jaguar F-type Convertible 3.0 V6 S/C was als volgt.

Fabrieksopties en accessoires

Actieve sportuitlaat € 1.780, Automatic Climat Control, dual zone € 380,
Climate Pack € 1.410, Memory Pack 2 € 1.930,
Park Distance Control achter met visuele ondersteuning € 470,
Premium vloermatten € 150, Sport zonneklep met spiegel € 70,
Sportpedalen in gepolijst roestvrij staal € 230,
Sportstoelen met lederen bekleding, 6-voudig deels elektrisc. € 1.070,
Technology Pack € 3.350, Vision Pack € 2.310, Winddeflector € 210

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: