Doorzoek 255.765 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Mazda MX-5 2.0 Expression Professional Pakket invoeren uit Duitsland

Deze Mazda MX-5 2.0 Expression Professional Pakket hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2005
Kilometerstand18500
KleurMephistogrijs-metallic

Mazda MX-5 2.0 Expression Professional Pakket importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Mazda MX-5 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Mazda MX-5 kopen in Duitsland

Deze Mazda MX-5 2.0 Expression Professional Pakket van 9/2005 hebben wij uit Duitsland geïmporteerd en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Mazda MX-5 zou EUR 43500 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 26850 (Incl. BTW en BPM). Door deze importauto te kopen in Duitsland heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een importauto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Mazda MX-5 of een andere auto te koop zien staan in Duitsland? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Mazda MX-5 2.0 Expression Professional Pakket

De uitrusting van deze uit Duitsland ingevoerde Mazda MX-5 2.0 Expression Professional Pakket was als volgt.

Leder, Klimaautomatik, Professional-Paket, Licht-Paket, Metallic-Lackierung, Fensterheber elektrisch, Aussenspiegel beide elektr. verstellbar + heizbar, Piano-Look-Applikationen, BOSE Soundsystem, Sitzheizung vorn, Airbag Fahrer- und Beifahrerseite, Seiten-Airbag vorn, Dynam. Stabilitätskontrolle (DSC), Anti-Blockier-System (ABS), Getriebe 6-Gang, Bilstein-Sport-Fahrwerk, Verglasung getönt, Windschott, Touring-Paket
Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: