Doorzoek 255.765 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Mercedes-Benz C-klasse Combi 200K Classic uit Duitsland importeren

Deze Mercedes-Benz C-klasse Combi 200K Classic hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2001
Kilometerstand180000
KleurBlauw

Mercedes-Benz C-klasse Combi 200K Classic importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Mercedes-Benz C-klasse invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Mercedes-Benz C-klasse kopen in Duitsland

Deze Mercedes-Benz C-klasse Combi 200K Classic hebben wij 03/2015 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Mercedes-Benz C-klasse zou EUR 43835 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 6407 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Mercedes-Benz C-klasse of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Mercedes-Benz C-klasse Combi 200K Classic

De uitrusting van deze geïmporteerde Mercedes-Benz C-klasse Combi 200K Classic was als volgt.

Standaard uitrusting

ABS, armsteunachter, armsteunvoor, ASR, bagagedek, boordcomputer, buitensp.elektr.+verw., bumpersincarr.kleur, c.deurv.metafst.bed., dakrails, dakspoiler, dubbeleairbag, el.verst,voorstoel(en), elektr.remkrachtverdeling, elektrischeramenachter, elektrischeramenvoor, ESP, getintglas, hoofdairbag(s)voor, hoofdairbagsv+a, houtafwerkinginterieur, indelenneerkl.achterb., regensensor, sideairbag(s)voor, startblokkering, stuurbekrachtiging, tempomat, verstelbaarstuur, warmtewerendglas.

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: