Doorzoek 287.585 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Mercedes-Benz C-klasse C180 Estate Aut. uit Duitsland importeren

Deze Mercedes-Benz C-klasse C180 Estate Aut. hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2016
Kilometerstand26607
KleurZwart

Mercedes-Benz C-klasse C180 Estate Aut.  importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Mercedes-Benz C-klasse 180 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Mercedes-Benz C-klasse 180 kopen in Duitsland

Deze Mercedes-Benz C-klasse C180 Estate Aut. hebben wij 03/2017 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Mercedes-Benz C-klasse 180 zou EUR 52496 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 31283 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Mercedes-Benz C-klasse 180 of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Mercedes-Benz C-klasse C180 Estate Aut.

De uitrusting van deze geïmporteerde Mercedes-Benz C-klasse C180 Estate Aut. was als volgt.

Audio 20 USB

Automatisch airconditioning THERMATIC met twee klimaat

EASY-PACK-achterklep incl. elektrisch sluiten

Garmin MAP PILOT

Led koplampen high performance incl. geintegreed led-dagrij

Line Avantgarde interieur

Media interface kit

Metallic lak

Rijassistentiepakket plus icm spiegelpakket

Stoelverwarming

Winterbanden 4 stuks

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: