Mercedes-Benz Occasions

25.393 Mercedes-Benz occasions direct leverbaar.

Mercedes-Benz modellen

Mercedes-Benz-occasions kopen

Mercedes-Benz-occasions kunnen een aantrekkelijk alternatief zijn voor een nieuw exemplaar. Wie geïnteresseerd is in een tweedehands Mercedes-Benz, doet er niet verkeerd aan om het aanbod van jonge Mercedes-Benz-occasions op onze website in zijn afwegingen te betrekken. Hier vindt u veel zeer jonge occasions die alle afkomstig zijn van merkdealers met een voortreffelijke reputatie. Das Import is een uitkomst voor iedereen die in een vrijwel nieuwe Mercedes-Benz wil rijden, maar tegelijkertijd op kosten wil besparen.

Op onze website vindt u een bijzonder groot aanbod van alle denkbare Mercedes-Benz-modellen, of het nu gaat om een groot of een wat kleiner model, een sedan, een stationwagen, een sportieve versie of juist een stoere SUV, diesel, benzine, hybride of elektrisch. Maar Das Import is meer dan alleen een showroom. Onze kracht vindt u juist ook terug in onze ongeëvenaarde dienstverlening, waardoor de aankoop en invoer van uw mooie Mercedes-Benz kinderspel worden.

Bij Das Import stellen we u graag in de gelegenheid om voor een beheersbaar bedrag in een schitterende Mercedes-Benz te kunnen rijden.

Populaire tweedehands Mercedes-Benz-modellen

Het huidige modellengamma van Mercedes-Benz is enorm uitgebreid. Hieronder maken we u kort wegwijs in deze grote veelheid van modellen en uitvoeringen.

Limousines, hatchbacks en estates

Mercedes-Benz staat van oudsher bekend om zijn luxe sedanmodellen. Stationwagens (Estates) maken ook al lang deel uit van het programma. Tegenwoordig zijn juist de veelzijdige hatchbackmodellen bij uitstek populair. U vindt ze in verschillende grootteklassen, waarbij nog altijd de aloude reeksaanduidingen A-, C-, E- en S-klasse worden gehanteerd. AMG staat voor extra sportiviteit. Het hoogste uitrustingsniveau is aan de Maybach-varianten is voorbehouden.

Coupés en cabriolets

Ook voor de sportieve Mercedes-rijder die graag in een sierlijke coupé of cabrio rijdt, biedt het modellenoverzicht voldoende keus. Een aantal van deze modellen is gebaseerd op een van de sedan- of hatchbackmodellen, maar ook de unieke SL vormt nog altijd onderdeel van het scala.

SUV’s

Mercedes-Benz brengt al jaren een aantal vierwielaandrijvers op de markt. Het huidige modellenaanbod omvat relatief bescheiden crossovers, maar ook de imposante G-serie maakt er nog altijd deel van uit.

MPV-modellen

Naast de reguliere personenautolijnen, biedt Mercedes-Benz een aantal MPV-modellen die hun oorsprong vinden in het bestelwagengamma van het merk. Ze combineren ruimte met veel luxe en comfort.

Plugin hybrids en elektrisch

Mercedes-Benz kent veel hybride en elektrische opties. U vindt ze verspreid over het complete programma.

Het aankopen van een Mercedes-Benz-occasion

We kunnen ons voorstellen dat de voordelen van het aanschaffen van een jonge tweedehands auto via Das Import u overtuigen. Wij onderscheiden ons in de volledige begeleiding van het totale selectie-, aanschaf- en importtraject, tot aan het moment waarop u van uw op Nederlands kenteken gezette Mercedes-Benz kunt gaan genieten. De eerste stap zal bestaan uit de selectie van de auto die het beste bij u past. Dankzij het grote maar niettemin overzichtelijke aanbod op onze website, kunt u snel tot zaken komen. Van grote steun hierbij is ook dat alle auto’s op onze site van geselecteerde en uiterst betrouwbare aanbieders zijn.

Het in het buitenland aanschaffen en het invoeren van een auto vereisen ervaring en kennis van zaken. Wij helpen u hier graag bij. Bij Das Import kunt u ervoor kiezen om zichzelf geheel te laten ontzorgen. Dat betekent dat wij het gehele aanschaf- en importtraject, inclusief vervoer, keuring door de RDW en de BPM-aangifte bij de Belastingdienst, voor u verzorgen. Dat bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar meestal ook nog eens geld.

Financiële afwegingen bij de aanschaf van een Mercedes-Benz-occasion

Voor niets gaat de zon op. Ook de invoer van uw Mercedes-Benz-occasion kost geld. Er is sprake van tal van kosten, zoals de aankoopprijs, het transport, de RDW-leges, recycling, de tenaamstelling, de BPM-aangifte en mogelijke extra’s in de zin van luxe kentekenplaten of een professionele poetsbeurt.

Wat vaststaat is dat u bij Das Import nooit te veel betaalt. Wij bieden verschillende importpakketten aan. U kunt kiezen voor het Basis-pakket, het meer uitgebreide Premium-pakket of het meest omvattende Premium+-pakket. Het Premium-pakket vindt het meeste aftrek. Het omvat dan ook alles wat van belang is voor de zorgeloze invoer van uw auto. Wie gebaat is bij aanvullende diensten, zoals versneld transport en een nog uitgebreidere aankomstcheck, kan de afweging maken om te kiezen voor Premium+.

Das Import: uw deskundige partner bij de import van een Mercedes-Benz

Bent u op zoek naar deskundigheid bij de invoer van een jonge gebruikte Mercedes-Benz? Dan is Das Import de partij waarop u kunt bouwen. Onze ervaring omspant inmiddels meer dan twintig jaar. In al die jaren hebben wij werk gemaakt van het professionaliseren van onze dienstverlening. Onze efficiënte en heldere werkwijze is niet alleen onszelf, maar met name ook onze klanten tot voordeel. Onze efficiëntie vertaalt zich ook in onze tarieven: die zijn zonder uitzondering zeer concurrerend. Bovendien waarderen onze klanten het ten zeerste dat zakendoen met Das Import ze nooit voor verrassingen stelt. Bij ons bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken en houdt u te allen tijde de regie.

Of u nu kiest voor Basis, Premium of Premium+: u bent er bij ons altijd van verzekerd dat u voordelig en snel in uw Mercedes-Benz-occasion kunt rijden, zonder dat het u moeite kost.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.