Porsche Occasions

3.557 Porsche occasions direct leverbaar.

Porsche modellen

Porsche-occasions kopen

Porsche-occasions kunnen aantrekkelijk zijn voor iedereen die een mooie Porsche zoekt maar ook op de kosten wil letten. Wanneer u zich hierin herkent, kan het zeker de moeite lonen om de jonge Porsche-occasions op onze website aan een nader onderzoek te onderwerpen. De Porsches die u hier aantreft zijn allemaal afkomstig van merkdealers. Dit is een goede garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Das Import kan u op veel manieren helpen om snel in een mooie Porsche te kunnen rijden, tegen interessante kosten.

Welke Porsche uit het modellijn ook uw voorkeur heeft, u zult in ons aanbod altijd een groot aantal fraaie exemplaren kunnen vinden. Of uw gedachten nu uitgaan naar de stoere Cayenne of dat u juist warmloopt voor de iconische 911, op onze website vindt u ze te kust en te keur. Maar daarmee houdt het vanzelfsprekend niet op. Bij Das Import onderscheiden we ons juist door onze unieke dienstverlening, waarmee we u kunnen helpen bij het afwikkelen van alle zaken die samenhangen met de aankoop en invoer van uw Porsche-occasion.

Populaire tweedehands Porsche-modellen

Ooit was er een tijd dat Porsche slechts één model aanbood. Dat is al lang niet meer zo. Het Porsche-programma omvat tegenwoordig een omvangrijke modellijn, op basis van een aantal duidelijke concepten in ontwerpfilosofie. We lichten ze hieronder kort toe.

Coupés en cabriolets

Dit zijn de Porsches die we allemaal van kinds af aan kennen. In de eerste plaats is er natuurlijk de 911, maar ook in de 718 Cayman- en Boxster-modellen herkent u de sportiviteit die Porsche altijd heeft gekenmerkt.

Sedans

Een aantal jaren geleden heeft Porsche met succes een sedanlijn op de markt gebracht. De Panamera heeft later gezelschap gekregen van de kleinere Taycan.

SUV’s

In het SUV-segment is Porsche al jarenlang vertegenwoordigd met de Cayenne. Later is het programma aangevuld met de meer compacte Maycan.

De aankoop van een Porsche-occasion

Stap 1 bij het aanschaffen van een Porsche-occasion is het vinden van de voor u juiste auto. Onze website verschaft u een geweldig aanbod, waarbij kwaliteit en zekerheid de boventoon voeren. Doordat alle auto’s worden aangeboden door erkende merkdealers, kunt u met een gerust hart uw selectie maken uit de getoonde auto’s.

Zekerheid en zorgeloosheid zijn ook kernwaarden bij de vervolgstappen. Zeker wanneer u Das Import opdraagt om de aankoop, het transport en de invoer van uw nieuwe Porsche te verzorgen, hebt u eigenlijk geen omkijken meer naar alle papierwinkel en georganiseer die met de aankoop van een auto over de grens kan samenhangen.

Voor een alleszins schappelijk bedrag nemen we alle gedoe van u over. Bovendien verlopen op deze manier de registratie door de RDW en de BPM-aangifte bij de Belastingdienst op zijn snelst.

Financiële aspecten van het kopen van een Porsche-occasion

Met de aanschaf en import van een Porsche uit het buitenland kunt u veel geld besparen. Dat vindt onder meer zijn oorzaak in de aanschafprijzen, die in de landen waarin wij zaken doen veel lager liggen dan bij ons. Maar naast de aanschafprijs zijn er meer kosten die meetellen: het transport, RDW-leges, recycling, tenaamstelling, de BPM-aangifte en eventuele aanvullende kosten voor zaken als luxe kentekenplaten of een professionele poetsbeurt.

Bij Das Import hebt u de keuze. We bieden verschillende importpakketten aan, die elk aan een specifieke behoefte tegemoetkomen.

Bij het basispakket verzorgt u zelf de aankoop en het transport naar Nederland, maar komen wij in beeld voor een vlekkeloze afwikkeling van de registratie, keuring en de BPM-aangifte. Ons Premium-pakket wordt het meest gekozen. Het biedt meer dan het Basis-pakket en houdt een volledige ontzorging van A tot Z in. Wij verzorgen voor u de onderhandelingen bij de aankoop, halen de auto op en verzorgen vanzelfsprekend ook de administratieve afhandeling. Bij Premium+ mag u rekenen op een aantal aanvullende diensten, waarbij u kunt denken aan versneld transport en een nog intensievere check van de auto bij aankomst in Nederland.

Das Import: nummer 1 deskundige bij het importeren van een tweedehands Porsche

Het veilig, efficiënt en voordelig aanschaffen van een Porsche is een specialisme waarvoor deskundigheid een vereiste is. Das Import is zo’n deskundige. Wij kunnen terugkijken op meer dan twintig jaar ervaring. We hebben niet alleen verstand van auto’s, maar ook van hoe je een auto zo goed en voordelig mogelijk kunt importeren. Twintig jaar ervaring en een uitmuntende klanttevredenheid zeggen meer dan we hier kunnen uitdrukken. Onze klanten waarderen onze transparante en optimaal gestructureerde werkwijze. Dit is de beste garantie voor een zo efficiënt mogelijk importtraject en sluit elke onaangename verrassing uit.

Dit geldt wanneer u voor een Premium- of Premium+-pakket hebt gekozen, maar ook bij afname van ons Basis-pakket spannen we ons maximaal in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn teneinde ons gezamenlijke doel te bereiken: realiseren dat u tegen minimale kosten en op zo kort mogelijke termijn in een zo goed als nieuwe Porsche kunt rijden.

 

 

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.