Range Rover importeren | Actueel aanbod incl. BPM en invoerkosten

Een Duitse Range Rover invoeren kan u een interessant kosten voordeel opleveren. Het grootste voordeel kan doorgaans worden behaald op occasions in de leeftijdscategorie van zes tot 36 maanden oud, maar ook daarbuiten kan het lonen om een Range Rover uit Duitsland te importeren.

Naast de kostenoverweging maakt het grotere aanbod van tweedehands Range Rover's in Duitsland dat Range Rover een merk is dat interessant is om te importeren. Auto's zijn in Duitsland over het algemeen beter uitgerust dan in Nederland en worden goed onderhouden. Ook is er veel aanbod van jong gebruikte auto's met lage kilometerstanden die interessant zijn om in te voeren naar Nederland. Let u overigens bij het kopen van een tweedehands Range Rover in Duitsland goed op de leeftijd en de kilometerstand. Dit kan namelijk implicaties hebben voor de BPM en/of BTW (zie ook: minimum leeftijd en kilometerstand).

Actueel aanbod van Duitse Range Rovers incl. BPM en invoerkosten

Om uw zoektocht naar een Range Rover uit Duitsland te vergemakkelijken hebben wij onderstaand een actueel aanbod van jong gebruikte Duitse Land Rover Range Rovers voor u uiteengezet (2012 en jonger). Alle prijzen zijn inclusief BPM en invoerkosten. Voor het getoonde bedrag heeft u de auto dus rijklaar op Nederlands kenteken. Heeft u aan andere auto op het oog? Wij rekenen u graag de BPM voor. Lees meer hierover onderaan deze pagina.

LET OP: zoekt u een Range Rover Sport, een Range Rover Velar of een Range Rover Evoque? Klik dan op voornoemde links of selecteer dit in het zoekformulier onder model, anders worden alleen de normale Range Rovers getoond.

Geen importauto's gevonden

Uw zoekopdracht gaf geen resultaten, pas uw zoekopdracht aan.

Filters wissen

 

Das Import heeft tientallen auto's uit Duitsland geïmporteerd van nog geen jaar oud met 10 tot 20 duizend kilometer op de teller voor totaalprijzen inclusief alle importkosten van gemiddeld 40 procent onder de Nederlandse nieuwwaarde. Naast het feit dat om voornoemde redenen de kans aanzienlijk groter is dat u in Duitsland een auto vindt die voldoet aan uw wensen, valt er dus veel geld te besparen met het invoeren van een auto uit Duitsland.

Range Rover importeren uit Duitsland

Range Rover kopen in Duitsland

Er worden jaarlijks tienduizenden tweedehands auto's via paralel import naar Nederland geïmporteerd. In 2013 waren dit er ca. 88.000. Verreweg het grootste gedeelte hiervan wordt uit Duitsland ingevoerd. De auto's die het meest uit Duitsland worden geïmporteerd zijn van de Duitse automerken (respectievelijk Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW en Audi). Range Rover is iets minder goed vertegenwoordigd in aantallen maar dat neemt niet weg dat er forse besparingen mogelijk zijn door een Range Rover in Duitsland te kopen en deze te importeren. Omdat het voordeel van het importeren van een auto uit Duitsland grotendeels fiscaal is ingegeven, loont het ondanks dat Range Rover geen Duits automerk is dus wel degelijk ook om een Duitse Range Rover te kopen en in te voeren in Nederland. Te meer omdat import vooral interessant is het hogere segment.

Via de diverse Duitse autosites kunt u zoeken in het aanbod van tweedehands Range Rovers dat in Duitsland te koop staat. Voor extra zekerheid is het echter aan te raden voornamelijk naar aanbod van officiële merkdealers te kijken. Dit kan via onderstaande link:

Range Rover Gebrauchtwagen

 

Das Import heeft er haar bedrijf van gemaakt het kopen en importeren van een auto uit Duitsland van A tot Z te begeleiden.Met onze auto import service pakketten kunt u het gehele of gedeeltelijke traject van het importeren van een auto uit Duitsland aan ons uitbesteden. U bepaalt zelf in welke mate wij u ondersteunen en altijd tegen de scherpste tarieven in de markt. Voor een toegankelijk tarief kunnen wij u al van dienst zijn en regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij de RDW / Douane bij ons op locatie.

Range Rover Sport importeren uit DuitslandRange Rover invoeren uit Duitsland

Kosten invoeren

Als u een Range Rover wilt invoeren uit Duitsland wilt u natuurlijk als eerste weten met welke kosten u rekening dient te houden. De voornaamste kostenposten zijn de aanschaf van de auto zelf, het transport en de BPM (zie ook: Totale kosten). De aankoopafwikkeling, het transport en eventueel de prijsonderhandeling kunnen wij u (kosten)efficiënt uit handen nemen met onze Premium en Premium + pakketten. Wij doen dit voor een vast laag bedrag (incl. verzekerd transport per oplegger) voor geheel Duitsland.

LET OP: voorkom dat u te veel BPM betaalt

Bij het invoeren van een tweedehands Range Rover uit Duitsland wordt op de verschuldigde BPM aan de hand van de BPM afschrijvingstabel (ook bekend als BPM tabel) een forfaitaire korting verleend die is gekoppeld aan de leeftijd van de auto. Naarmate de auto ouder is neemt het kortingspercentage op de te betalen BPM bij invoer toe. De praktijk leert dat auto's met een leeftijd van tussen de zes en 36 maanden oud in werkelijkheid vaak minder hard afschrijven dan wat de afschrijvingstabel van de Belastingdienst Douane voor de BPM bij invoer zou doen geloven.

Een Range Rover uit Nederland in deze leeftijdscategorie is daardoor vaak minder hard afgeschreven in de BPM dan het percentage wat u op de bruto-BPM (nieuwprijs-BPM) mag afschrijven van de Belastingdienst Douane bij import van een vergelijkbare tweedehands Range Rover uit Duitsland. Dit verschil kan u al een flinke besparing in de te betalen BPM bij het invoeren van een Range Rover opleveren. De meeste particulieren betalen echter te veel BPM bij het importeren van een auto uit het buitenland. Door slim gebruik te maken van ondoorzichtige en continu aan verandering onderhevige regelgeving en per in te voeren auto altijd individueel alle verschillende toegestane manieren om de rest-BPM mogelijkerwijs te drukken te toetsen, kunt u fors besparen op de te betalen rest-BPM. Ons consult verdient zich hierdoor negen van de tien keer terug.

Dit is specialistisch werk. Wij hanteren te allen tijde het voordeligste BPM regime en werken met hetzelfde officiële aangifte en calculatie programma als de Belastingdienst Douane waardoor onze BPM aangiftes gegarandeerd worden geaccepteerd en u zich geen zorgen hoeft te maken om onverwachte extra kosten, naheffingen of onnodige vertraging. Laat onze ruim tien jaar ervaring met het invoeren van auto's uit Duitsland voor u werken en betaal niet onnodig te veel rest-BPM bij het importeren van een auto door met onervaren partijen in zee te gaan of op onvoordelige wijze zelf uw BPM te calculeren.

 

Offerte

 

Duitse occasions

Wij kunnen onder meer de volgende Range Rover occasions voor u uit Duitsland invoeren:

Range Rover (onder meer: SE, HSE, VOGUE, TDV8, SDV8, TDV6, Autobiography, Supercharged)
Range Rover Sport (onder meer: S, SE, HSE, Supercharged, Autobiography, Black Limited Edition)
Range Rover Evoque (onder meer: Coupe, Pure, Prestige, Dynamic, eD4, TD4, SD4, Si4)

Andere populaire automerken voor import uit Duitsland:

Alle importauto's die wij hebben geïmporteerd.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.