Porsche Taycan Occasion Kopen

832 Porsche Taycan occasions direct leverbaar.

Porsche Taycan occasion

De Porsche Taycan is een opvallend, geheel elektrisch aangedreven model van Porsche. Wanneer u wilt besparen op de hoge aanschafprijs van een geheel nieuwe Taycan en tevens de lange wachttijden wilt omzeilen, is een Porsche Taycan occasion het ideale alternatief.

Das Import is de aangewezen partij wanneer u in een mooie Porsche Taycan wilt rijden, maar ook geld en tijd wilt besparen.

Wat zijn gangbare prijzen voor een Porsche Taycan occasion?

Een nieuwe Taycan vergt een behoorlijk bedrag. De nieuwprijzen variëren op dit moment van grofweg € 105.000 tot € 250.000, vooropgesteld dat u geen extra opties bestelt.

Bij de introductie in 2019 waren de aanschafprijzen eveneens al aanzienlijk. Zelfs de voordeligste Taycan 4Skostte destijds € 108.067. Wie meer te besteden had, kon gaan voor de € 189.167 kostende Taycan Turbo S.

Wanneer u ertoe besluit een jonge gebruikte Taycan te kiezen boven een fabrieksnieuwe Porsche Taycan, vergt dat een minder grote uitgave. Op de website van Das Import worden exemplaren aangeboden vanaf  bedragen rond de zestig mille, inclusief importkosten. Aangezien de wachttijden voor nieuwe Taycans tot circa acht maanden kunnen oplopen, is de aanschaf van een occasion ook een veel snellere optie.

Elektrisch rijden met de Porsche Taycan

De Taycan is als geheel elektrische auto ontwikkeld. Met de Taycan beschikt u over een zeer eigentijds, economisch en duurzaam voertuig, dat echter wel degelijk de sportieve kenmerken heeft waarmee Porsche zich door de jaren heen heeft onderscheiden.

Actieradius van de Taycan

De actieradius van de Taycan is uitzonderlijk groot. In de meest gunstige gevallen kunt u tot meer dan 800 kilometer rijden op een enkele acculading.

De carrosserievarianten van de Porsche Taycan

Van de Taycan zijn drie carrosserieversies verkrijgbaar: de vijfdeurs hatchback sedan, de shooting Brake Sport Turismo en de crossover shooting brake Cross Turismo. 

Evolutie van de Porsche Cayenne

De Taycan is een relatief nieuw model van Porsche, waardoor er relatief weinig wijzigingen zijn doorgevoerd. Na de initiële introductie in 2019, werd het model gamma in 2021 uitgebreid met de shooting brake-varianten en de sportieve GTS-uitvoering. In 2024 werd een facelift versie gepresenteerd, die uiterlijk weinig onderscheid laat zien, maar onderhuids wel op een aantal punten is verfijnd. 

De typische problemen van de Porsche Taycan

We kunnen u geruststellen: de Taycan is overwegend storingsvrij. Maar als er dan toch iets misgaat, is de kans groot dat het een van de onderstaande punten betreft.

Software

De boordelektronica heeft enkele softwarefouten in zich gehad, die in een enkel geval door een terugroepactie moesten worden opgelost. Verzeker uzelf ervan dat de auto die u op het oog hebt alle software-updates heeft gehad,

Andere elektronica problemen

Het schijnt dat de airco en het infotainmentsysteem niet altijd geheel storingsvrij zijn.

Uw Porsche Taycan voordelig en vertrouwd aanschaffen met hulp van Das Import

Wanneer u uw Taycan als occasion aanschaft, kunt u grote bedragen besparen terwijl u toch in een zo goed als nieuwe auto kunt rijden. Maar stap niet in een van de voor de hand liggende valkuilen en vertrouw alleen de veiligste methode om uw doel te bereiken.

Op de website van Das Import kunt u een keuze maken uit een groot aanbod van prachtige Taycans, soms bijna nieuw. Het is goed om te weten dat alle auto’s worden aangeboden door erkende merkdealers, zodat u vrijwel elk risico bij voorbaat uitsluit.

Het is in aanvulling hierop ook nog mogelijk om een onafhankelijke aankoopkeuring te laten uitvoeren. Bij afname van ons Premium- of Premium+-pakket kunt u voor deze mogelijkheid opteren.


Wat Das Import nog meer onderscheidt? Dan moeten we zeker onze ervaring op de markt van gebruikte auto’s uit (vooral) Duitsland noemen. Wij verkochten in de afgelopen twintig jaar tienduizenden prachtige auto’s aan tevreden klanten. U kunt de volgende zijn. Volg het voorbeeld van zovelen en kies ook voor het voordelig en zorgeloos  importeren van een Porsche Taycan met hulp van Das Import.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.