Automotive Import: meer dan 200.000 importautos incl. BPM

Automotive import is ongekend populair. Een auto importeren uit Duitsland kan een financieel aantrekkelijke aangelegenheid zijn. Toch schrikken nog veel mensen voor een dergelijke onderneming terug. Velen verkeren in de veronderstelling dat het importeren van een auto veel ‘gedoe’ met zich meebrengt. En gedoe, daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Maar hoe realistisch is het beeld van een moeizaam automotive import traject vol voetangels en klemmen? Met valkuilen die, bij een moment van onachtzaamheid, resulteren in verkeerde keuzes en torenhoge kosten? Wie onvoorbereid overgaat tot het zelf importeren van een auto, loopt inderdaad grote kans om een zeperd te halen. Maar voor wie zich goed voorbereidt of, nog eenvoudiger, de hulp inroept van deskundigen, hoeft de invoer van een auto uit Duitsland absoluut geen waagstuk te worden.

Probleemloze en inzichtelijke automotive import

Voldoende kennis is dus essentieel bij het invoeren van een auto. Gelukkig bestaan er tegenwoordig steeds meer hulpmiddelen om het automotive import traject effectief te begeleiden. Das Import spant zich als geen ander in om u bij de aanschaf en invoer van een gebruikte auto uit Duitsland zo goed mogelijk te begeleiden. Sommige van deze hulpmiddelen bieden wij u - laagdrempeliger kan niet - geheel gratis aan. Een goed voorbeeld hiervan is het onlangs gelanceerde online zoekformulier op onze site. Met dit formulier wordt het zoeken van een goede tweedehandsauto op de Duitse occasionmarkt een peulenschilletje.

225.945 importauto’s

Een gebruikte auto in Duitsland kan op talloze manieren. Net als bij ons zijn er in Duitsland veel websites waarop een groot aanbod wordt getoond. En net als in Nederland is het op het eerste gezicht moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Wie in Duitsland een gebruikte auto wil kopen, doet er goed aan zich bij de zoekgang te richten op betrouwbare handelaren, zoals officiële dealerbedrijven. In de online zoekmodule van Das Import is dit eerste filter reeds toegepast; u vindt hier geen auto’s bij schimmige twee-hoog-achter-handelaartjes, maar uitsluitend aanbod van betrouwbare partijen. Automotive import was nog nooit zo gemakkelijk.

Uniek: BPM en import kosten inbegrepen in de prijs

Wat de zoekpagina van Das Import nog unieker maakt is dat bij de auto’s niet een flatteus bedrag af verkoper vermeld staat, maar dat in de genoemde prijzen alle bijkomende kosten zijn opgenomen die bij import in Nederland verschuldigd zijn. Hoewel de werkelijke kosten voor import, registratie en BPM soms marginaal kunnen afwijken (meestal in uw voordeel), vormt dit bedrag een nauwkeurige en betrouwbare indicatie van wat u als koper aan de auto kwijt zult zijn voordat u er in Nederland daadwerkelijk mee kunt gaan rijden.

Met de online zoekmodule biedt Das Import als enige een waardevolle en wezenlijke bijdrage aan de eerste fase van de probleemloze aanschaf van een Duitse importauto. Maar vanzelfsprekend beperkt onze automotive import dienstverlening zich niet tot deze eerste stap. Ook in het vervolgtraject is Das Import de beste partij om zaken mee te doen. Wij nodigen u graag uit om onze meer dan vijftienjarige ervaring ook voor u te laten werken. Das Import biedt meer dan mooie praatjes, maar helpt u daadwerkelijk om uw droomauto uit Duitsland werkelijkheid te laten worden.

Zoek hieronder uw importauto uit:

€ 6.249
€ 6.560
€ 9.260
€ 6.949
€ 7.382
€ 7.573
€ 7.657
€ 7.679
€ 7.954
€ 8.201

3 must-read tips voor het importeren van een auto:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:
€ 8.245
€ 8.296
€ 8.304
€ 8.315
€ 8.318
€ 8.345
€ 8.371
€ 8.395
€ 8.438
€ 8.504

Vorige Volgende
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar