Volkswagen Occasions

46.600 Volkswagen occasions direct leverbaar.

Volkswagen modellen

Volkswagen-occasions kopen

Volkswagen-occasions vormen een betaalbaar alternatief voor mensen die graag in een mooie Volkswagen willen rijden, maar dan tegen gereduceerde kosten. Bij het aanschaffen van een tweedehands Volkswagen kan het aanbod van Volkswagen-occasions op de website van Das Import snel en voordelig tot het gewenste resultaat leiden. De auto’s op onze site zijn altijd afkomstig van erkende merkdealers met een onberispelijke reputatie. Dit geeft u als koper de zekerheid waaraan u behoefte hebt.

Alle modellen van Volkswagen zijn op onze website in ruime mate vertegenwoordigd. Welk type u ook zoekt, het zal u weinig moeite kosten om de auto te vinden die het beste bij uw eisenpakket past. Das Import staat echter ook garant voor een probleemloos aankoop- en importtraject. Wanneer u ons inschakelt, doen wij er alles aan om uw auto binnen een mum van tijd op Nederlands kenteken en rijklaar voor u beschikbaar te hebben.

Populaire tweedehands Volkswagen-modellen

Vergeleken met het modellenprogramma van een aantal jaren geleden, is het aanbod bij Volkswagen inmiddels behoorlijk uitgebreid. Hieronder zetten we het in vogelvlucht voor u uiteen

Hatchbacks en combi’s

Binnen deze categorie kennen we de Polo, Golf en Passat nog van vroeger, waarbij de combi van oudsher door het leven gaat onder de benaming ‘Variant’. Als kleinste telg uit de familie is er bovendien nog de up!. Helemaal bovenaan de lijn staat de Arteon Shooting Brake. Zonder uitzondering zijn dit auto’s volgens een meer traditioneel concept, maar de huidige vertegenwoordigers van deze modellijnen zijn vanzelfsprekend geheel bij de tijd. Dat impliceert ook dat hybride aandrijving vaak tot de mogelijkheden behoort. De Passat is tegenwoordig zelfs nog maar uitsluitend als hybride leverbaar.

Crossovers

Het crossover-concept heeft enorm aan populariteit gewonnen in het modellenbestand van Volkswagen. We vinden in het programma crossovers in de vorm van de Taigo, de T-Cross, de T-Roc, de Tiguan en de Touareg. De T-Roc is er ook als cabriolet. Ook bij de Crossovers treffen we meer en meer hybride-aandrijving aan.

MPV’s

Het Volkswagen-programma kent in de tegenwoordige tijd nog één MPV met brandstofmotor dan wel hybride-aandrijving, de ruime Multivan.

iD-reeks

Elektrisch rijden raakt steeds meer ingeburgerd en Volkswagen blijft hierin niet achter. Met de iD.3, iD4, iD.5, iD.7 en iD.Buzz biedt het merk een ruim aanbod van moderne EV’s.

De aanschaf van een Volkswagen-occasion

Veel mensen hebben al ervaren dat het kopen van een tweedehands Volkswagen via Das Import veel voordelen biedt. U kunt de volgende zijn om onze vermaarde formule te ontdekken. Onze klanten kunnen profiteren van onze ruime ervaring en onze onvermoeibare drive om altijd een stap voor te lopen op de concurrentie. Vanaf het moment dat u uw keuze voor een Volkswagen-occasion op onze website hebt gemaakt, treedt bij ons een geoliede machine in werking. Die zorgt ervoor dat u tegen minimale kosten en binnen zeer korte tijd in uw nieuwe Volkswagen kunt gaan rijden. We nemen u hierbij alle zorg uit handen.

Onze website is de eerste stap in dit traject. U vindt hier snel en doeltreffend de Volkswagen die u zoekt. Altijd vertrouwd, want zonder uitzondering afkomstig van de beste merkdealers.

Bij de vervolgstappen spreekt onze grote ervaring een belangrijke rol. Wij kunnen u hierdoor helpen bij een volkomen probleemloze afhandeling. Wanneer u dat wilt, kunt u, afhankelijk van het gekozen pakket, rekenen op volledige ontzorging. Wij nemen u het hele proces van aanschaf, transport en invoer, inclusief de noodzakelijke procedures bij de RDW en de Belastingdienst, graag uit handen. Dat scheelt u tijd en geld, zonder dat het u enige moeite kost.

Financiële aspecten van bij de aanschaf van een Volkswagen-occasion

Een van de aantrekkelijkste aspecten van het aanschaffen van een Volkswagen-occasion door tussenkomst van Das Import, is de te realiseren korting. De lage prijzen van auto’s in een land als Duitsland vormen een belangrijk onderdeel van uw voordeel onder de streep, maar kunnen deels wegvallen tegen de kosten die na de aanschaf ontstaan. Het is dus zaak om verlies van een deel van uw kostbare budget tegen te gaan. Bij Das Import kunt er gerust op zijn dat de kosten altijd geheel onder controle blijven.

Das Import biedt een aantal verschillende importpakketten aan. Bij het Basis-pakket ontzorgen we u bij het registreren van de auto in Nederland, maar neemt u zelf de aankoop en het transport voor uw rekening. Bij het meer uitgebreide Premium-pakket daarentegen, vervalt ook die zorg. Hebt u belangstelling voor aanvullende diensten, zoals versneld transport en een nog uitgebreidere aankomstcheck? Dan is het Premium+-pakket mogelijk iets voor u.

Das Import: vertrouwde deskundigheid bij de import van een Volkswagen

Kritische consumenten en zakelijke rijders die op zoek zijn naar deskundigheid bij de invoer van een jonge gebruikte Volkswagen, komen vaak uit bij Das Import. Al meer dan twintig jaar zijn wij de aangewezen partij voor gedegen en onbezorgde import van jonge occasions. Onze efficiënte leidt tot snelheid en lage kosten. Bovendien roemen onze klanten onze transparantie en klantvriendelijkheid. Wij doen meer voor minder geld.

Basis, Premium of Premium+? De keuze is aan u. Wij doen altijd onze uiterste best om ervoor te zorgen dat u snel en voordelig in een mooie Volkswagen-occasion kunt rijden.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.