BMW Occasions

22.585 BMW occasions direct leverbaar.

BMW modellen

BMW-occasions kopen

BMW-occasions zijn een voordelig alternatief voor een nieuwe BMW. Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands BMW, is het zeker aantrekkelijk om naar het aanbod van jonge BMW-occasions op onze website te kijken. De auto’s op onze website zijn zonder uitzondering afkomstig van erkende, betrouwbare merkdealers. Wanneer u een zo goed als nieuwe BMW wilt, maar ook geïnteresseerd bent in aantrekkelijke kortingen, is Das Import de beste keuze.

Het maakt niet uit naar welk type BMW uw voorkeur uitgaat. De 1-serie, 3-serie of 5-serie, X, Z of een van de hybride of elektrische opties? Op onze website vindt u ze allemaal in overvloed. Bovendien kunnen we u uitstekend helpen bij het afwikkelen van aankoop en invoer. Zakendoen met Das Import betekent de verwezenlijking van uw ambitie om voor niet te veel geld een prachtige BMW te vinden.

Populaire tweedehands BMW-modellen

Elke BMW heeft een unieke uitstraling, maar er is binnen het modellenscala veel variëteit. Er zijn een paar series te onderscheiden, die elk een bepaald segment van de markt bestrijken.

Sedans, hatchbacks en stationwagens

Deze modellen vormen al jarenlang een belangrijk onderdeel van het BMW-programma. De modelreeksen van de 1-, 3-, 5- en 7-serie gaan in sommige gevallen al decennialang mee en hebben een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Ook de ruime en veelzijdige 2-serie midi-MPV staat nog in de showrooms.

Coupés en cabriolets

Sommige van de BMW-sedanmodellen kennen een afgeleide in de vorm van een coupé of cabriolet, maar het programma kent ook coupémodellen die niet op een sedanmodel zijn gebaseerd. Deze modellen combineren elegantie met sportiviteit.

X-modellen

De X staat bij BMW voor vierwielaandrijving. In de X-serie vindt u een aantal hoogwaardige SUV’s met een unieke uitstraling.

M-modellen

Parallel aan de bovengenoemde modelreeksen, loopt bij BMW de M-serie. De M staat voor extra sportiviteit. De BMW’s uit deze serie vertegenwoordigen zonder uitzondering het summum op het gebied van prestaties.

Z-modellen

De Z betekent bij BMW dat het om een typische sportauto gaat. Op dit moment kent het Beierse merk uitsluitend nog de Z4, maar nog niet zo haal lang geleden was er meer keuze op dit gebied.

PHEV- en i-modellen

Veel van de modellen uit het BMW-modellengamma zijn tegenwoordig in een hybride of geheel elektrische versie te verkrijgen. In het recente verleden vervaardigde BMW ook enkele i-modellen die geen conventionele tegenpool in het modeloverzicht kenden.

Het aankopen van een BMW-occasion

Wanneer u besluit een tweedehands BMW aan te schaffen door tussenkomst van Das Import, is het eerste wat u doet de auto te zoeken die het beste aan uw eisen en wensen tegenmoetkomt. Het aanbod op onze website is enorm groot, maar door het gebruik van slimme filters komt u vliegensvlug de beste opties op het spoor. Het helpt enorm dat alle auto’s op onze site afkomstig zijn van erkende merkdealers; dit zorgt voor een maximum aan betrouwbaarheid.

De vervolgstappen, zoals de feitelijke aankoop en het transport naar Nederland, kunt u op verschillende manieren invullen. U kunt bijvoorbeeld de auto zelf gaan ophalen en er mee naar huis rijden, maar vakkundig vervoer van uw kostbare aanschaf op een oplegger is ook een mogelijkheid. Hetzelfde geldt voor de handelingen die noodzakelijk zijn om de auto op Nederlands kenteken te krijgen, zoals de registratie en keuring door de RDW en de BPM-aangifte bij de Belastingdienst.

Veel van onze klanten kiezen voor de snelste en vaak ook voordeligste optie, waarbij wij van Das Import dit gehele specialistische traject voor onze rekening nemen. Hiermee nemen we u alle zorg uit handen, bent u verzekerd van een snelle afhandeling en blijft u gevrijwaard van kostbare tegenvallers die bij het invoeren van een auto op de loer liggen.

Financiële afwegingen bij het kopen van een BMW-occasion

Met de invoer van uw BMW zijn kosten gemoeid. Deze omvatten de aankoopprijs, het transport, RDW-leges, recycling, tenaamstelling, de BPM-aangifte en eventuele extra's zoals luxe kentekenplaten of een professionele poetsbeurt.

Bij Das Import bieden we verschillende importpakketten aan, variërend van het Basis- en het meer uitgebreide Premium- tot het meest uitgebreide Premium+-pakket.

Elk van deze pakketten omvat verschillende diensten en de prijzen lopen hierdoor vanzelfsprekend uiteen. Ons Premium-pakket wordt het meest gekozen. Het biedt volledige ontzorging van A tot Z. Wanneer u kiest voor Premium+, dan mag u bovendien rekenen op een aantal aanvullende diensten zoals versneld transport en een nog uitgebreidere aankomstcheck.

Das Import: uw expert bij het importeren van een tweedehands BMW

Das Import is uw deskundige en betrouwbare partner bij het importeren van een BMW occasion. Wij kunnen terugkijken op meer dan twintig jaar ervaring. Onze werkwijze is transparant en optimaal gestructureerd. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat we op een zo efficiënt mogelijke wijze voor u aan het werk gaan. Dit staat garant voor maximale controle en een aantrekkelijke prijs.

U weet steeds in welke fase de import van uw auto zich bevindt. U kunt zich in de tussentijd voorbereiden op de stappen die nog volgen. Het maakt hierbij niet uit of u voor het Basis-, Premium- of Premium+-pakket hebt gekozen: in alle gevallen bent u ervan verzekerd van u tegen relatief lage kosten en zonder dat het u inspanning kost, snel in uw zo goed als nieuwe BMW kunt rijden.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.